Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

Gustaf Banketbakkerij

Je likt je vingers erbij af!

Bij Banketbakkerij Gustaf, betreedt u de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, bonbons en nog veel meer! In onze banketbakkerij creëren onze banketbakkers, met veel enthousiasme en liefde voor het vak, overheerlijke producten.

In Hengelo en omstreken is Banketbakkerij Gustaf inmiddels een begrip !

Vanwege onze uitstekende kwaliteit weten ook bedrijven en horeca de weg naar Gustaf te vinden. Voor een taart met logo, bonbons, een jubileumtaart, een mooie bruidstaart, gebak voor een verjaardag of voor feesten en partijen. Daarnaast kunnen wij ook bedrijfskantines en horeca voorzien van overheerlijke saucijzenbroodjes, croissantjes, krentenbollen, gebak en nog vele andere mogelijkheden.

Door onze korte communicatielijnen zijn we flexibel en kunnen we letterlijk vandaag inspelen op uw wensen van morgen. Kortom; Gustaf is uw banketbakkerij voor zowel groot- als kleinverbruik. Graag nodigen wij u uit in één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden voor u of uw bedrijf. We staan graag voor u klaar.

 
 
 

ACTIVITEITEN

15 februari 2018, Netwerkborrel bij AlienTrick - 11-09-2017
Donderdag 15 februari 2018 Begin het jaar met een netwerkborrel bij AlienTrick Op donderdag 15 februari 2018 willen wij (IAA Architecten, KP Interieur en AlienTrick) graag samen met jou het nieuwe jaar inluiden! En dat niet alleen: ook onthullen we...
18 februari 2018, BST wandeling Vasse (+partner) - 11-09-2017
Zondag 18 februari 2018 BST wandeling Vasse/Molen van Bels met warm/koud buffet (met Partner) Programma: 14.00 uur              Ontvangst met koffie &  krentewegge 15.00...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl