Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

Gustaf Banketbakkerij

Je likt je vingers erbij af!

Bij Banketbakkerij Gustaf, betreedt u de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, bonbons en nog veel meer! In onze banketbakkerij creëren onze banketbakkers, met veel enthousiasme en liefde voor het vak, overheerlijke producten.

In Hengelo en omstreken is Banketbakkerij Gustaf inmiddels een begrip !

Vanwege onze uitstekende kwaliteit weten ook bedrijven en horeca de weg naar Gustaf te vinden. Voor een taart met logo, bonbons, een jubileumtaart, een mooie bruidstaart, gebak voor een verjaardag of voor feesten en partijen. Daarnaast kunnen wij ook bedrijfskantines en horeca voorzien van overheerlijke saucijzenbroodjes, croissantjes, krentenbollen, gebak en nog vele andere mogelijkheden.

Door onze korte communicatielijnen zijn we flexibel en kunnen we letterlijk vandaag inspelen op uw wensen van morgen. Kortom; Gustaf is uw banketbakkerij voor zowel groot- als kleinverbruik. Graag nodigen wij u uit in één van onze winkels en vraag naar de mogelijkheden voor u of uw bedrijf. We staan graag voor u klaar.

 
 
 

ACTIVITEITEN

8 maart 2018, BST Meet&Greet bij Kato Kantoorinrichting & projecten in Enschede - 11-09-2017
Donderdag 8 maart 2018 BST Meet&Greet bij Kato Kantoorinrichting & projecten in Enschede   Donderdagavond 8 maart zijn we te gast bij KATO, Kantoorinrichting & Projecten. Thijs Verdriet is dan onze gastheer en Thijs kennende zal hij...
21 april 2018, BST goes Rotterdam - 11-09-2017
Zaterdag 21 april 2018 BST goes Rotterdam

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl