Tubanten actie
Businessclub Team tegen BSTubantia Team 29 jan 2014
Nieuwbouw
test
test
test
test
test
test
 

Leden

Fysio in je Voordeel

Fysio in je Voordeel

Vanaf januari 2015 is Fysio de Es over gegaan in Fysio in je Voordeel.

Fysio in je Voordeel is met 4 locaties gevestigd in Hengelo en in Borne. Wij leveren een positieve bijdrage aan gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures aan de hand van gespecialiseerde fysiotherapie, revalidatie en beweeg interventies.

Fysio in Je voordeel biedt onderscheidende dienstverlening binnen de Fysiotherapie in Hengelo en Borne. Op onze pagina aanbod ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.

Op onze pagina locaties kunt u zien welke diensten wij op de verschillende locatie´s aanbieden.

Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door:

  • Het aanbieden van interventies gericht op het structureel veranderen van beweeggedrag van mensen. Naast het traditioneel behandelen zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar passende zelfstandigheid.
  • Het kunnen bieden van een totaaloplossing gericht op gezond leven, gezond werken en gezond sporten met onze dochter ondernemingen Sport en Werk in je Voordeel.
  • Al onze fysiotherapeuten zijn getraind in oplossingsgerichte coaching. Een begeleidingsmethode die niet het probleem maar de oplossing centraal stelt.
  • Ruime ervaring op het gebied van beweegprogramma’s. Wij zijn een van de eerste praktijken die beweegprogramma’s aanboden in Hengelo.
  • Fysio in je Voordeel biedt 300 m2 aan trainingsfaciliteiten met de modernste trainingsapparatuur in eigen beheer. Dit is uniek voor Hengelo.
  • Lange openingstijden, u kunt bij ons ook in de avonduren worden behandeld. Wel zo gemakkelijk.

Fysio in je Voordeel een totaal partner op het gebied van gezondheidsbevordering.

 

 

 
 
 

ACTIVITEITEN

15 februari 2018, Netwerkborrel bij AlienTrick - 11-09-2017
Donderdag 15 februari 2018 Begin het jaar met een netwerkborrel bij AlienTrick Op donderdag 15 februari 2018 willen wij (IAA Architecten, KP Interieur en AlienTrick) graag samen met jou het nieuwe jaar inluiden! En dat niet alleen: ook onthullen we...
18 februari 2018, BST wandeling Vasse (+partner) - 11-09-2017
Zondag 18 februari 2018 BST wandeling Vasse/Molen van Bels met warm/koud buffet (met Partner) Programma: 14.00 uur              Ontvangst met koffie &  krentewegge 15.00...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Hét laatste nieuws te ontvangen.
Vul dan hier je e-mailadres in

CONTACT

Business Support HVV Tubantia

De Bijenkorf (Hengelo O)
Verlengde Polluxweg 10
7557 XH Hengelo ov

(T) 074 - 2436190
(E) info@bstubantia.nl